ADANA / SEYHAN - Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu

Ara

Okulumuz ön bahçesi duvarları yenilenmiş ve üzerine güvenlik açısından jiletli tel ile çevrildi. Okulumuza hayırlı olsun der emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ön  bahçe duvarı demir  şebekesi tamamlandı  oldukça  güzel bir görünüm sağlanan bu çalışmaya başta müdürümüz olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederiz

Kas

Okulumuz baştan aşağıya yenileniyor okul ön bahçe duvarları yükseltildi, 16 adet klimalar gerekli olan sınıflarımıza takıldı, yağmur sularının birikmemesi için mazgallar yapıldı, eksil olan yerlerde kamera takıldı, tavan lambaları yenilendi, bu tür çalışmalarından dolayı başta okul Müdürümüz olamak üzere emeği geçen öğretmen veli öğrenci ve personellere teşekkür ederiz.

Kas